40.000 de euro un site de cacao

Citesc pe TION si ma crucesc. CJT au găsit încă o metodă de a mai sparge nişte bani pe prostii. S-au trezit că situl lor nu mai este “actual”, aşa că au plătit 174.000 de lei pe o chestie care arată absolut JENANT.

Dacă doriţi a vedea rezultatul magnific al încă unei licitaţii făcute pe “şestache” (nu cred că în TM nu există o firmă cu un designer mai puţin discromat, dar nu are loc nimeni de “clienţii” mai marilor noştri), intraţi pe www.cjtimis.ro

Nu pe cjtimis.ro, pentru că nu merge, e greu tare să faci un site să se dechidă şi fără www. Probabil mai trebuiau 30.000 de euro şi pentru asta.

Acum nişte luni bune scriam un articol despre greşelile unui începător în Photoshop şi mi-e teamă că persoanele care s-au ocupat de minunea PREA SCUMPĂ au călcat în picioare cam toate regulile nescrise ale unui design de calitate.

Oricât de deştept este CMS-ul din spatele sitului, probabil că se putea alege un designer care să îl facă să arate a ceva. Situl anterior chiar arăta decent, ceea ce s-a făcut acum este o porcărie pe bani mulţi. Dar cui îi pasă de preţuri şi calitate, când sunt bani pe care să îi f… aiurea, că doar nu îi dai din buzunar?

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792