Dorim .ro prin godaddy

Pentru a scapa de sictirita de la ROTLD care îmi răspundea ca unui pumn de râme acum 2 săptămâni, cu o voce din aia gen Gara de Nord. Tanti se confruntă probabil cu “midlaif craisis” şi e grele cu menopauza asta frate. Sau poate suferă de “piemes” permanent.

Interesant este de văzut că până şi în domeniul ăsta “tineresc” trebuie să suportăm funcţionari leşinaţi, care nu au înţeles că reprezintă o firmă în faţa celui cu care vorbesc, că nu mai sunt la CAP.

Acum câteva minute o altă duduie de acolo mi-a răspuns “lapidar” pe mail, supărată că nu înţeleg din prima că trebuie să aştept ziua asta să re-înregistrez un punct ro, pentru că factura proformă anterioară nu a fost achitată.

Normal, speranţa mea este că voi putea înregistra într-o bună zi .ro şi la Godaddy şi atunci le fac bye bye nesimţitelor ăstora care acum încă ne au la mână. Sa vedeţi doamnele mele ce mişto este să te trezeşti că lumea apelează la un registrar străin, în loc să mai apeleze la voi. Şi eventual să vă apucaţi să faceţi petiţii să cumpărăm servicii de genul ăsta din România, că vă pierdeţi joburile.

Cu aşa “piar” se duce dracului rotld-ul.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792