Închideţi muzica pe situri

Mă tot ţin de ceva timp, dar acum chiar trebuie să explodez împotriva tuturor deştepţilor care consideră că este “cul” să se deschidă situl lor şi să înceapă să behăie careva a muzică. Nu, nu este deloc plăcut şi reacţia normală, după ce aliniez sfinţii din calendar în cinstea “uebmasterului” în cauză este să închid situl şi să am grijă să nu mă întorc la el NICIODATĂ.

Motivele de dezgust:

  • dacă am poftă de muzică sau vorbă, am şi eu winamp. Si colecţia mea de muzică şi mi-e greu să cred că nimereşti tu exact gusturile mele
  • se mai şi doarme în casă. Soarele de pildă face şi el câte un somn de frumuseţe şi chiar nu apreciază muzica în cauză. Nici eu, pentru că nu pot tot timpul să nu uit să închid sonorul la comp.
  • la 3 noaptea eu mai lucrez. Am înţeles că vecinii dorm. Poate înţelegeţi şi voi asta.
  • eşti la job. Poate că şeful nu ştie că mai arunci o privire pe un blog. Acum sigur va afla. Cui trimtem “factura” pentru minusul de salariu?
  • deschid cel puţin 10 “ferestre” de browser şi în medie 10-20 de tab-uri în fiecare. Ajungem deci la multe zeci de situri deschise simultan (aşa lucrează nebuna). Şi din astea 100-200 de situri vreo 4-5 sunt deştepte şi încep să cânte. Mişto, nu?

În general, dacă aveţi aşa un “filing” de dat muzici, aveţi grijă să aibă buton de start. Adică să fie linişte la page load şi eu să dau play, dacă mi se arată. Ştiu că nu contează vizita mea de fiţoasă, dar mi-a zis o păsărică nişte chestii despre alţii care au aceeaşi reacţie ca şi mine. Şi ultima dată când am verificat, pe toţi ne interesa cum să atragem vizite şi eventual să fidelizăm vizitatorii, nu să îi facem să fugă departe.

Aşa că faceţi-mi mie şi (vă dorim) sutelor de vizitatori zilnici un hatâr şi închideţi zgomoteca pe site.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792