OMV si masinile bune

Am fost cu “soarele” sa umplem maşina lui de muncă (AKA Dacia “papuc” pentru şantier) şi ni s-a confirmat (din nou) ceea ce spunea el acum câteva săptămâni .. având o maşină “slabă”, domnii de la OMV, care de obicei sar să îţi implementeze “ştuţul” de furtun în orificiul special creat pentru alimentare, dau ignore lejer celor care nu coboară din maşini mai acătării.

Normal că barbatul meu e în stare să se descurce şi singur, că până şi eu îmi fac plinul la maşină, interesant este însă cum merg treburile dacă ai maşină “bună” sau nu.

Chiar dacă am făcut plinul la Corsică de multe ori deja, sunt ocazii în care nu apuc să ies bine din maşină, că un proletar de la OMV sare, mai să îmi troznească uşa peste degete, să pună mâna pe căpăcelul în cauză şi să hrănească herghelia. Normal, maşina arată bine, deci speră la bacşiş. Cum iubirea vieţii conduce o “amărâtă” de Dacie şi plină de noroi de obicei, nu e interesant, că nu e om “bine”.

Şi cel mai interesant este că eu fac un plin la 6-7 săptămâni, iar al meu săptămânal. Deci, dacă e să comparăm “businessul” pe care îl aducem OMV, eu sunt pârlita.

Acum câteva luni o prietenă şi-a luat BMV second hand cu vreo 10.000 de euro. Nu ştiu ce model, că nu mă pricep, oricum nu de acum 30 de ani. Maşina arată superb şi replica la întrebarea “dar ce naiba ţi-a trebuit hardughie?” a fost “ştii .. când cobor din maşină, toată lumea mă respectă. Şi la benzinărie, spălătorie, oriunde am nevoie”.

Şi uite că revenim la vechea problemă … dacă eşti îmbrăcat “casual” (prost adică în gândirea unora), ai mari şanse de a ţi se da cu “flit”, dacă te înţoleşti la 4 ace, deja e altă poveste. Din start se consideră că eşti om de încredere, nu “cioflingar” din ăla în blugi şi tenişi, care clar nici creier nu are, de nu poartă o haină “ca lumea”.

Mai că îi înţeleg pe “piţi” şi “coco” .. maşină bună, ţoale “mişto” şi eşti dintr-o dată vandabil. Chiar dacă stai pe banii părinţilor şi ai probleme şi în a-ţi număra “alocaţia” de la genitori. Contează “brendul” bre …

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792