Cavtat in decembrie

Să n-aud comentarii ca e proastă poza sau neîncadrată bine .. mai mult nu pot 😀

Acesta este Cavtat (se citeşte “Ţavtat”), un mic sat pescăresc la 16 km de Dubrovnik, locaţia pe care am descoperit-o astă vară cu “soarele”. Super liniştită staţiune, cam scumpuţă, curată ca în palmă şi frumoasă foc.

Poza este făcută dinspre zona Primăriei (lângă “terenul” de polo, pentru ăia de au fost pe acolo) şi ceva special: NU SE VĂD IAHTURI. În timpul verii nu poţi presta o imagine de genul ăsta din cauza unor “ustensile” de milioane de dolari ce stau la mal pentru ca stăpânii din Monaco sau Cape Town să se etaleze şi noi proştii să ne holbăm.

Am avut vreme frumoasă, 8-12 grade cu plus, ceva nori şi o zi de ploaie. Recomand cu căldură staţiunea în cauză. Dacă sunteţi însă amatori de agitaţie şi night-life poate e mai bine să vă opriţi la Budva, că acolo e mai mult “ritm”. Cavtat este ideal pentru nişte “babalâci” ca noi, doritori de linişte şi natură frumoasă.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792