Bloggeri fara inspiratie

Tocmai m-am trezit cu un articol copiat INTEGRAL de un alt blogger. Ceea ce il face mai putin vinovat este ca a dat totusi link catre mine. Ceea ce ma enerveaza insa este faptul ca a luat tot articolul, desi scrie in footer ca NU PERMIT REPUBLICAREA.

Ce naiba este atat de greu de inteles? Nu vreu links de la articolele mele copiate pe net. Sunt exclusive pentru siturile mele. EU PERSONAL le creez, eu le postez, este continutul meu.

NU ma intereseaza link back in aceste conditii. Creez articole lungi si elaborate pentru a avea continut de calitate, pentru trafic si pentru SEO. Si daca imi bat capul sa le scriu, nu doresc sa le vad altundeva. Scurt si la obiect. NU vreau sa le vad altundeva, pentru ca imi incalcati flagrant dreptul meu de autor al lor. Incalcati clar regula mea de pe site prin care va permit sa le cititi GRATIS si fara obligatii, singura cerinta fiind sa nu le furati.

Este atat de greu?

Nu suntem noi blogger-ii in stare sa scriem naibii ceva personal? Chiar aveti nevoie de articolele mele pentru a avea un continut de bun simt?

Mie mi-ar si rusine fata de cititorii mei sa postez copieturi. Le respect prea mult inteligenta pentru a le servi ciorbe reincalzite.

Am 1 luna de blogging in Romania. Sunt alti bloggeri de calitate, incantati de unele articole, care au dat link catre articolul in cauza de pe blog-ul lor. Au comentat personal niste chestii si apoi au scris ceva de genul: “iata un articol despre x subiect realizat de dojo”. Asa se lucreaza. Iti place un articol si doresti ca oamenii tai sa aiba acces? Scrie 2 cuvinte personal si da un link. Te vor respecta mai mult.

Si ajungem pe partea cealalta .. cati dintre voi ati avut articolele copiate? Care a fost prima reactie? V-ati bucurat de un link suplimentar, cand un articol excelent a devenit “free to republish”? Continutul are o valoare uriasa .. cel original. Sigur ca nu va convine ca un articol care va aduce trafic si vizite sa apara in alte locuri.

Multumesc deci celor care sunt impresionati in mod placut de articolele mele. Va rog insa inca o data sa imi respectati si mie dreptul de a-mi pastra eclusivitatea: dati link, nu imi furati munca. Pentru mine, un copy de articol ESTE FURT.

Multa inspiratie!

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791