De vara …

Că tot plouă şi este urât. Să ne amintim de vară, de mare şi un apus de soare. Pentru mine poza asta readuce în memorie cel mai reuşit concediu din totdeauna, în Cavtat (Dubrovnik). Poza a fost făcută de “soare”, eu încă nu aveam aparatul meu foto.

Astăzi introduc cititorilor mei interesaţi de mai multe asemenea imagini, care ar putea fi folosite ca wallpaper de computer, un proiect la care lucrez în tăcere de ceva zile.

Unique Wallpapers este un site de wallpapers. Da, ştiu, sunt mii. Dar niciunde nu găsiţi pozele astea (voi avea eu grijă), iar situl nu va aduna toate pachetele de imagini furate de pe torrente (aşa cum fac multe alte situri de gen). Nu mă interesează să adun 10 mii de imagini pe care le găseşti peste tot, doresc să vă ofer nişte poze care probabil ar arăta bine şi pe desktop-ul nostru de computer.

Se pot descărca la liber (şi fără înregistrare) şi alege o dimensiune potrivită pentru comp. Nu am încă widescreen, la astea e muncă mai multă .. să văd ce se pretează la asta. Condiţia de utilizare este simplă şi de bun simţ: se descarcă pentru compul vostru. Nu se încarcă pe alt site (nu cred că doreşte nimeni să ştie ce urât fac în condiţiile astea .. s-au mai suspendat conturi din cauza mea), nu se folosesc la design, nu se vând.

Este dacă doriţi şi un experiment până la urmă. Sunt curioasă cât rezistă hoţii de conţinut webmasterii români tentaţiei de a refolosi imaginile ca “ale lor”.

PS: am permisiunea “soarelui” pentru a folosi imaginile lui.

PS2: situl este in “beta”, deci apreciez orice observaţie despre buguri sau ce nu merge OK. Colecţia de imagini va creşte constant, am câteva sute încă neprelucrate. Descărcaţi în linişte şi votaţi. Sunt curioasă ce imagini vă plac.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792