Feriti-va de INTERHOME sau cum esti furat pe fata in propria tara (inca un exemplu )

Acest articol este scris de un coleg, deja sătul de mizeriile suferite de la INTERHOME (nu e prima dată). Vă ofer un copy-paste al articolului pe care l-a scris el.

Conform proprie lor oferte valabile pana in 04.02.2009, daca cumperi un produs cel de-al doilea de aceeasi natura si fel e la jumate de pret, ieri 25.01.2009, in jurul orei 16.15, ca tot romanul de buna credinta care a citit oferta si a zis ca acum e momentul sa cumpere ceva, ma urc in masina si ma duc frumos la Interhome.

Ajuns acolo , ma pun si caut SINGUR caloriferele pe care vroiam sa le achizitionez (  despre ele este vorba in toata povestea asta , 2 amarate de calorifere ). De ce am subliniat cuvantul “ singur “? Deoarece pe indiferent ce angajat intrebi iti raspunde ca nu este el la raionul respectiv  sau momentan nu poate sa te serveasca pt. ca mai are si alti clienti , desi nu are pe nimeni ! O.K. !

Sa continuam povestea ! Le gasesc, le incarc pe carucior si ma indrept spre casa. Acolo mi se spune ca trebuie sa le platesc pe amandoua la pretul integral, urmand ca dupa ce le-am achitat sa mi se returneze banii ( versiunea primei casiere ).

Degeaba incerc sa-i explic ca nu am decat banii pt. o bucata si cealalta la ½ din pret ca nu obtin decat sa ma indrume catre sefa de la facturi, poate reusesc sa o conving pe ea! Binenteles ca nu reusesc sa o conving, acestea sunt directivele de la centrala, trebuie copiat bonul si eliberat un voucher, dupa care se elibereaza banii ! Buuun !

Ma urc in masina si ma-ntorc acasa sa iau si diferenta de bani , noroc ca nu stau departe .

Reintors la Interhome, cu restul de bani in buzunar , sunt preluat de o alta casiera, platesc, NU mi se da bonul , pecare casiera il duce la sefa de la facturi sa il copieze, dupa care mi se intocmeste garantia pe cele doua calorifere ! In timp ce doamna sau domnisoara casiera completeaza garantia , ma duc si eu la sefa de la facturi incercand sa-mi recuperez banii ! STUPOARE !!!! Mi se comunica ca nu mi se returneaza nici un ban , in schimb suma de bani pe care eram indreptatit sa o primesc conform ofertei s-a transformat intr-un voucher , cu care pot sa cumpar articole din magazin ! Articole din magazin care nu sunt la oferta si doar pana la data de 28.02.2009 !

Deci , ce parere aveti ? Escrocherie pe fata la care binenteles nu se autosesizeaza nimeni sau nu are niciun interes sa o faca !

Tin sa precizez ca in oferta NU SCRIE NIMIC despre felul in care al doilea articol este la jumatate de pret !

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792