Coltul de nefumatori NU trebuie sa aiba fumatori

Asta este logica mea de bibilica, sprijinindu-se pe nu’s ce lege data acu’ ceva timp. Adica este clar: ai un birt si 2 locatii: pentru fumatori si pentru nefumatori. Atunci ce naiba cauta fumatorii pufaind ca la Apocalipsa in coltul nefumatorilor?

Am fost azi in Complexul Studentesc la Dali (parca asa se numeste cafeneaua infecta in cauza). Trec peste mutra sictirita a ospataritei, probabil neimpresionata de faptul ca facem si noi o comanda, si ajung la problema in cauza: fumatori in exercitiul functiunii, desi pe intrarea in spatiu in cauza scrie mare si de calculator: Sector nefumatori.

Culmea este ca eram in partea “fumatorilor” desi nici eu nici clienta nu pipam, dar nu aveam loc la nefumatori. De ce? Pentru ca niste studenti analfabeti (banuiesc ca nu stiu sa citeasca mesajul ala de pe usa, sau poate au probleme cu vederea, de la atata invatat) stateau acolo si fumau de parca era ultima lor zi pe lumea asta.

Acum pe cine sa trimiti intr-o “vizita de lucru” pentru a le aminti domnilor de acolo ca unde e de nefumatori nu se fumeaza? As simple as that.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791