Ne cunoastem de undeva?

salz, mi-au suspendat contu de mail :(( nu sunt akasa, o sa iti dau noua mea adresa, asta e a unei prietene. apropo uite un site nou al unui tovaras, inregistreaza-te si tu, e un fel de hi5 (adresa rahatului de site) pune-ti si tu poza aici ca am si eu cont si ne dam voturi,comentarii etc hai k ne mai auzim, ciao, ai grija de tine!

Mary cea fara vino-ncoace imi trimite mailul in cauza, intitulat apocaliptic mi-au inchis contul de mail :((

Stau sa caut in ungherele gandirii si nu gasesc cine doamne iarta-ma este pipita asta. Sa intru sa ma inscriu intr-o troaca de site de genul cretinismului avansat pe nume haicinci. De care nu mai scap, ca mereu se gaseste un cercopitec sa imi trimita invite. Mda, de parca eu sunt tipul perfect de “gagica” de haicinci.

Daca doriti sa stiti cine este demoazela, uite si adresa ei de mail (poate o culeg “spaiderii” de mail, sa stie si ea ce placut este sa primesti SPAM): mariatudose@yahoo.com

Deci o tanti pe nume Maria Tudose are mancarimi puternice in josul degetelor si nu s-a putut scarpina decat cu acest mesaj voit “prietenesc” prin care sa intru pe situl in cauza.

Urmand linkul din mail observ ca Maria Tanase .. ahh .. Tudose este de fapt BadBoy, MODERATOR pe chesti aia penibila. Acu’ nu stiu daca tanti/nenea trece printr-o faza de confuzie in ceea ce priveste identitatea sexuala sau este chiar prost/proasta, cert este ca demografic intra la categoria: “aia de pe haicinci” .. are 19 anisori.

Adevarul e ca n-arata prea rau 😀

pics.limpa.ro/dating/1/f/e/1fed13202.jpg

PS: hai, fa-mi o bucurie .. greseste un pic un cm cu unul dintre cutite ..

PS2: situl este limpa.ro, pentru cei care nu au destule mass-uri pe Yahoo Messenger si invites pe HI5

PS3: nu le dau link, le-as dar report, dar nu am unde

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792