Domnule, esti idiot …

Un mesaj trimis unei trupe de rock de la o vaca de individ:

sunteti naspa rau de tot.eu in locul vostru as alege intre bricheta si “rope”!!!!!pishatiilor pe “jumatate”.

damness37@yahoo.com se semneaza, sper sincer ca numarul in cauza nu reprezinta varsta, desi am asa o banuiala. Cam asa stiu unii sa se exprime si sa comenteze despre un release proaspat. Oricat de prost ar canta un artist (sau mai multi), nu cred ca se justifica un asemenea  limbaj.

Asa stiu unii sa ofere “feedback”.

Daca tot nu iti place muzica unei trupe, de ce nu elaborezi? Nu imi place albumul pentru ca: …, nu imi place prestatia voastra pe scena pentru ca …

Asa se discuta intre oameni civilizati, cu pretentii. Dar unii dintre cei care inca mai cred in anonimatul de pe net, isi permit sa fie vaci, pentru ca nu ar avea “balls” sa spuna in fata unui artist asa ceva. Si, daca ar da de un artist de genul asta chiar ‘face to face’ s-ar “rahati” pe ei de emotie, ca sunt in fata unui asemenea om.

GUNOAIE!

PS: aia care inca aveti atitudini din astea fata de altii si le exprimati in genul asta, invatati sa fiti POLITICOSI. Nesimtirea nu e permisa nici macar pe net. Si ar trebui sa avem cu totii suficient bun simt, chiar si cand suntem doar un email address si un IP pentru cei pe care ii ‘bestelim”.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792