Blugii uzati .. sa cumperi .. sa nu cumperi …

In lumea bluejeans-ilor se schimba moda ca si .. ciorapii ..

Azi ma laudam “sotului” cu blugii mei Levi’s luati de la Berlin cu suma perversa de 85 Euro (mai ieftin decat la Iulius Mall, asta e clar, dar oricum scumpi ca naiba). S-a uitat la ei (oricum ii stia, dar asa sunt barbatii, orice ocazie de a “scruta” o talie subtire este buna) .. si m-a intrebat: “Ce-i cu dunga aia pe picior?” .. dunga aia era de fapt o “zgarietura” din asta la moda, ca deh, blugii mei arata de parca i-as fi purtat 2 ani si m-a zgariat si o mata nebuna.

M-a pufnit un pic rasul si mi-am amintit de multele perechi de pantaloni similari pe care i-am dat uitarii anii trecuti.

Spuneam ca moda se schimba.

Tata’miu imi povestea acum ceva timp ca pe vremea lui erau blugii “clasici”, bleumarin, pe care ii uzau ei “artificial” ca era mai cool. Foloseau si caramizi pentru a-i face “aged”. Pe vremea liceului, erau la moda aia “curati si frumosi”. Acum cativa ani aruncam la gunoi blugii cu petele de uzat pe coapse si “fund de maimuta”. Pentru ca erau si aratau uzati.

Ma distreaza ca moda, of course, iar s-a dat peste cap si a revenit faza cu .. hai sa fie cat mai rantuiti. Drept pentru care imi cumpar si eu blugi “raschetati” de parca i-au purtat 20 de homeless inainte. Dam bani pe jeans uzati, cu cat sunt mai distrusi, cu atat sunt mai interesanti.

Recunosc sincer .. chiar am luat-o cu totii razna 😀

Blugii din imagine NU sunt ai mei .. dar seamana .. la fel de chinuiti arata si ei 🙂

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791