Primul botez: chibreta.com

Programul cu “botezul” de blogs de pe avemblog are primul “fin”. Un blog extraordinar de interesant scris de (am aflat apoi cu socul de rigoare) o fata de 16 ani. Oh my dear god .. cam asta a fost reactia mea cand am vazut si informatia asta. Deci e clar, imbatranesc degeaba, cel putin asta e senzatia cand ii vad pe copiii astia atat de talentati.

Hotararea ca blogul chibreta.blogspot.com sa devina un “brand” a fost luata repede .. chiar scrie superb si frecvent si etc. Am contactat-o pe mess (culmea, am intrat si eu dupa 2 luni) .. stiam nick-ul si am luat-o pur si simplu pe sus. Nici nu stia ce vreau de la ea 🙂

I-am explicat ca domeniul va fi ales de ea, pe numele ei, platit de mine pe 1 an. Haipa.ro aveau sa ii ofere hosting. Era totul OK. Am stabilit ce si cum si am terminat discutia.

In 30 octombrie am inregistrat domeniul cu nameserverele de la haipa. Problema a fost ca baietii, desi atat de draguti sa o ajute cu hostul nu au apucat sa faca setarile in timp util. In 31 am vazut ca inca nu redirecteaza, asa ca am sunat-o si am anuntat-o ca o trec pe serverul meu, sa apuce sa faca si mutarea in casa noua.

Ieri seara Chibreta noastra draga muncea de zor pe layout si transfer de baze de date. Se pare ca s-a descurcat super OK. The new blog este chibreta.com .. sa iti fie de bine si sa scrii bine, ca altfel te spun lu’ tata 😀

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792