Noroc cu RDS-ul

Serios şi fără miştouri. De 10 minute net-ul (şi nu doar, dar numai ăsta mă interesează) de la UPC e mort. Asta înseamnă că nu pot munci pe situri şi, pentru că Murphy nu doarme, am de lucru de căpiez.

Din fericire “ăla micu” (mini-notebook adicătele) ia net de la tată-miu prin wireless. Genitorul e fan de RDS, de pe vremea când a realizat că nu putem “citi mailurile” de pe trackere cu 40 de kilo pe secundă la cât limitează UPC-ul. Că ei sunt justiţiari şi apărători ai tuturor drepturilor de autori şi ştrangulează orice download li se pare suspect. Noa, e mişto că şi AVG free l-am scos de pe situl oficial cu 15 kilo, dar şi sistemele astea dau greş.

De câteva săptămâni m-au disperat cu telefoane să trec la “diji teveul” lor şi să fac “upgrade la net. Am primit scrisoare acasă pe firmă, deşi firma nu apare la ei în liste (abonamentul e pe “a bătrână”. Acum câteva zile, când am fost la plata, don’şoara de acolo mi-a propus şi ea să “urc” pe scara valorică a abonamentelor. I-am explicat şi ei că NU MĂ INTERESEAZĂ. Aştept ca şi luna viitoare să avem aceeaşi discuţie.

Aşa că acum scriem de pe ăla micu şi om face un slicing şi început de skinning de site de pe un laptop cu monitor juma’ cât ăla normal. Bine că e şi ăsta în casă, că bătrânul laptop nu ştie wairles.

Mi-s curioasă când revine UPC-ul. Nu mă obosesc să dau telefon, că prevăd că e iar mesajul ăla cu “este avarie, se lucrază”. Ultimul “downtime” a fost acum 4 săptămâni şi iar a ţinut destul de mult.

Ultima cădere la RDS? Sincer .. nu mi-o amintesc.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792