S-au mutat NF-ii pe skype?

NF = nef..t .. să nu ziceţi că am dat peste cap DEX-ul.

Deci … am şi io cont pe skype. Irelevant ce ID, pentru că este EXCUSIV pentru discuţii real-time cu clienţii de hăt colo peste hotare, nu pentru a-mi căuta bărbat. Şi nici pentru mess, mai ales că nici pe cel clasic nu îl folosesc. Deja două incidente.

ID-ul în cauză apare într-un singur loc cred (pe un site de freelancing) sau două, naiba ştie. Nu este “promovat” tocmai pentru că nu îl utilizez decât limitat şi (snoaba dreacului) sunt mereu pe invizibil. Doar când am de discutat cu careva chestii de genul “mută headerul cu douăjde pixeli la stânga” sau “intră în wp-admin, la secţiunea links, dă click pe …”, discuţii punctuale şi gata.

No, stau eu acu nişte seri să vizionez nuş’ ce film. Începe să cânte skype-ul. Nu, nu am activate chestiile “audio” pe comp (microfon-headset) aşa că scriem. Dau refuse, salut, spun că tastăm şi întreb cu ce îi pot fi de folos. Omu o ia pe englezească. OK, cuget, că situl ăla e pentru publicul “enternaţional”. Îl întreb, aşa cum o fac cu cei care nu se prezintă, de unde are ID-ul meu. Mă ia cu ocolite. Îl întreb din nou, de unde are ID-ul şi cu ce îi pot fi de folos. Bălării. Mă întreabă ce vârstă am. Replic că, dacă următorul reply nu conţine datele cerute anterior, discuţia e încheiată. O dă iar la întors … contact blocked.

Stau de vreo 2 ore şi bibiliesc un mockup pentru un client din Germania. Omul e mulţumit de codul pe tema lui de wordpress şi acum vrea una nouă de la zero pentru gagică-sa ce va avea un blog de fitness. Stau în “mină” şi bibilesc prostia asta şi iar cârâie Skype-ul.

Un nenea mă ia pe româneşte (are şi ID românesc). Salut, spun placa aia cu scrisul, întreb de unde are ID-ul şi dacă îl pot ajuta. În ideea în care id-ul meu este ştiut exclusiv de ăia care teoretic au nevoie de serviciile mele. M-a găsit pe skype. Trag un “sfânt” în gând şi mă gândesc că poate omul are totuşi nevoie de mine. Nu, are chef de vorbă. Îi spun că, dacă nu are chestii punctuale de rezolvat, mă întorc la muncă. Îşi cere scuze, îi spun că e OK, doar că la mine skype nu e pentru chat. Ultima lui replică, înainte de a fi blocat: căsătorită?

Na, ce să mai înţeleg de aici? E ăsta noul mIrc? Stă lumea să caute dame bine? Am înnebunit eu că doresc să limitez asemenea întâlniri?

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792