Viitorul suna bine

Am venit spre seara acasa si m-am “pierdut” prin sufragerie, in loc sa ajung la mine in camera sa ma apuc de munca .. Am stat si eu lesinata asa pe canapea si am urmarit, la inceput in scarba, apoi cu interes o chestie ce se numeste “Vreau sa fiu vedeta” .. sau ceva de genul. Prezentata de Dan Negru, pe care l-am urat in alte minuni televizate, dar care se pare ca are lipici la cei mici 😉

Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul ca jumatatile alea de buletin chiar CANTA .. si au voce si “suflu”. In juriu erau Angela Similea, Straitaru (Traistariu adicatele), Mirabela Dauer, un nenea si inca o tanti (de la “populara” .. nu cunosc). Pana si astia cascau ochii stupefiati de ce pot aia micii.

Copii de 6-10 ani .. au cantat absolut superb. Cativa erau mai “stangaci” (oricum este varsta de vina), dar au fost vreo 2-3 care ne-au cam lasat muti.

Copilasii astia canta de zor si LIVE, in timp ce tot felul de panarame de “don’soare” sexy si “destepte” stau cu inima cat un purice de teama ca le sare CD-ul de playback (ceea ce se mai si intampla). Este o situatie ciudata .. fufele astea castiga mii de euro mimand cantatul, iar pustiulica astia canta asa cum si-ar dori unele ‘mimoze’ sa poate si ele.

Singura chestie care ma bucura este ca acesti copii absolut magnifici vor creste (si poate unii vor continua sa cante), in timp ce damele astea de companie vor imbatrani si nici mama gaia nu se va mai uita la ele …

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792