Naitlaif

Articol aparut in cadrul concursului Bloggeri. VOTE THE SHIT, please … nu conteaza cat e de prost, votati (parca asa se promoveaza nu? 😀 )

Intuneric, a cam trecut ora de culcare pentru copiii cuminti. Incepe viata de noapte ..

Discoteci, baruri, spelunci .. lux sau mizerie, fiecare isi gaseste un loc de “bantuit”. Motoare ambalate si fetite cu casca asezate cuminti in spatele motoristului. Masini de lux si fufele inghesuindu-se langa “sponsor”. Daca noapte asta fac frumos, poate maine isi iau blugi noi de la “mol”.

Alte tinere se aranjeaza .. inca nu au un sponsor, dar poate noaptea asta dau lovitura. Hainite sexy (poate penibile, dar nu conteaza) .. cat mai decoltate cu putinta, sa vada “sponsoru’” ce marfa cumpara.

Alte fetite sunt si ele pregatite. Ies cu iubitul sau cu alti prieteni. E o seara buna de distractie, ce naiba sa faca? Sa se uite la Surprize?

Gel mult, prea mult parfum, haine fistichii .. si baietii sunt gata pentru noaptea asta. Poate pica totusi ceva la pat. Numa’ sa fie atent, noaptea toate “gagicile” is misto .. sa nu se mai trezeasca dimineata cu cine stie ce uratenie in pat, asa cum i s-a mai intamplat .. cugeta unii, clar pregatiti sa faca alegerea buna.

Se arunca telefonul in ecuatie (doar nu poti pleca fara), plus un pachet discret de “prezuri” de catre cei care fac ce vor, dar stiu ce fac.

Se ambaleaza motoarele, se trantesc portierele, incepe nebunia. In urmatoarele ore in Timisoara va fi nebunie .. se va dansa, se va respira cu greu fumul innecacios (da’ e misto), se vor admira toale, se va ranji cu dintii ireal de albi din cauza neoanelor speciale. Stroboscoape si muzica proasta data prea pe “bas” pana in distors. Nu e auditie, las’ sa se “simta”.

In alte locatii se vor aduna tot felul de “inadaptati” sa asculte niste jazz sau blues. In baruri micute, cu evenimente slab promovate. Muzica de suflet …

La ora asta eu stau pe blog. Sunt cu voi si ma pregatesc de nani .. iubesc viata mea de noapte

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792