Freelanceri din toate tarile, uniti-va!

Că tot am mai prins noi vorba asta. E drept că altul era subiectul, dar să fim noi sănătoşi.

Am tot postat în ăştia aproape 3 ani de blogăreală o serie de articole “de specialitate” să le numim aşa, mai frumos. Am scris despre forum management, despre blogging uneori şi (e drept, puţin) despre freelancing. Pe care mă încăpăţânez să îl chem “friilansing”, nu cum ar dori protectorii limbii noastre ca şi comoara să traduc.

La ultimele articole de gen am primit multe comentarii şi unii cititori şi-au manifestat interesul de a afla mai multe despre subiect. În general, pentru că suntem o gaşcă destul de mică (dacă mă apuc de comparaţii faţă de restul cititorilor mei), şi pentru că este totuşi o nişă relativ plictisitoare pentru cei care nu se implică în ea, am decis să construiesc un forum pentru noi. S-a vrut o carte (dar mi-e lene), un blog (dar am categorie pe blogul de “specialitate”), un agregator (mă plictiseşte ideea), aşa că l-am făcut forum.

Există câteva pe internaţional, dar în multe se freacă maioneza pe tot felul de prostii (s-a ajuns să se discute mai des despre Grey’s Anatomy sau noul Photoshop decât despre freelancing), aşa că oricum e loc şi de noi. Am pus la cale instalarea (va apărea şi un design zilele astea), chiar şi un prim articol: Age ain’t nothing but a number: true in freelancing too.

Categoriile sunt create, se poate discuta deja câte ceva (am clocit şi nişte subiecte de început), s-a început şi promovarea.

Aşa că vă invit cu foarte drag să punem de o comunitate în care să discutăm de ale noastre. Sunteţi mulţi care aveţi nedumeriri sau nemulţumiri, hai la bârfă.

www.gofreelancing.info

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792