Paid Forum Posts

Cred ca deja devine “deja vu” .. dau din gura ca am prea multe situri, ca nu mai rezist in ritmul asta, apoi mai trec niste zile si mai trantesc unul… Ati ghicit .. iar am facut o boroboata.

Minunea cea noua se numeste “Paid Forum Posts” si dupa cum banuiti este un serviciu de posting in forum-uri pe bani. In international este o adevarata “invazie” de asemenea situri, este inca o nisa buna si pot face si eu un ban cinstit (alaturi de cei care doresc si ei sa castige) scriind mesaje de calitate pe forum-urile care au nevoie de un “imbold”.

Prin ce se va diferetia de altele de gen? Prin calitatea mesajelor postate:

  • 30+ cuvinte in mesaj, deci nu vor fi chestii monosilabice, lol-uri si cool-uri
  • se va scrie in categoriile specializate ale forum-ului, nu in general chat.
  • se vor da bonus-uri pentru munca de calitate, se vor da afara cei care nu scriu OK
  • se castiga la inceput 0.15 USD (adica 15 centi pe mesaj), dupa 5 job-uri facute OK se castiga 0.20. Dupa cum am precizat, la fiecare 5 job-uri vor exista bonus-uri PLATITE, pentru a stimula munca de maxima calitate.

Este acum la inceput .. dar cred ca va fi o ocazie buna pentru niste dolari castigati frumos. Platile se fac prin Paypal (pentru romani se poate discuta si despre alte modalitati, ca doar avem destule). Pe international voi merge momentan numai pe Paypal, ca nu pot altfel.

Sunt in cautare de editori buni, asa ca ma puteti contacta, dupa ce ati citit ce si cum pe site.

Partea “nasoala” este ca am fost data afara de la un paid forum posting service, pentru ca i-a deranjat faptul ca si eu am un asemenea business. Intr-un fel ii inteleg, poate nici mie nu mi-ar conveni. Imi voi primi oricum banii pe munca prestata, asa ca suntem OK.

Hai sa ne vedem noi de treaba 🙂

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791