Invatam.Net – 1 an de existenta

Unul dintre membrii mei de pe Invatam.Net mi-a dat peste “nas” astazi ca este ziua forum-ului .. M-a bucurat atentionarea lui si am recunoscut ca nu m-am gandit la asta (desi am reinnoit domeniul acum cateva zile .. in mod normal asta era clar un “hint”)

Forum-ul s-a nascut intr-un mod mai “ciudat”. Acum un an si ceva unul dintre membrii mei de suflet de pe dojo.ro imi spunea ca i-ar placea sa vada un forum de webmasteri in romana, pentru ca multi romani nu pot intelege atat de bine engleza incat sa se descurce pe Webmaster Tips and Tricks.

Inspirata de ideea asta, am luat domeniul Invatam.Net, pentru a numi situl “Invatam net” .. mi-a placut jocul asta cu domeniul si extensia in cauza. Am instalat myBB (inca nu eram atat de convinsa de script, recunosc ca imi place) si am inceput sa scriu alaturi de cativa membrii foarte apropiati.

Am tinut forum-ul secret pana am facut designul de skin si am avut niste discutii deja puse la punct. La 1 ianuarie 2007 l-am lansat “oficial”, dar tot ziua asta este cea de “suflet”.

Iata cum arata statisticile:

Posts: 6,667
Threads: 1,138
Members: 368

Nu sunt neaparat uriase, dar nici prea rau pentru un forum de 1 an, fara promovare prea mare. Mai mult decat niste statistici mi-am dorit o comunitate de calitate. Nu stau sa discut despre comportementul deplorabil al unor romani pe internet, pentru asta am scris “GHIDU’ ROMANULUI PE INTERNET” … exact acest gen de mitocanii m-au tinut departe de a face o comunitate romaneasca. Apoi am cugetat la faptul ca este necesar un proiect de calitate, exista si alte forums de specialitate, dar e mereu loc de cate unul ..

Ce am obtinut pana acum?

  • o comunitate relaxata .. oamenii de pe acolo sunt civilizati si placuti.
  • suport pentru incepatori, fara comentarii tampite, in loc de raspunsuri. Este clar ca pentru un avansat anumite intrebari sunt “tampite”. Incepatorul are insa nevoie de rabdarea noastra. Si se pare ca nu sunt probleme
  • informatie de calitate si articole bune .. ni se mai fura cate unul, dar astea sunt riscurile. De obicei sar de gatul lor 😀

Le multumesc membrilor activi de pe forum .. vom creste si mai frumos in viitor, atat timp cat nu ne batem joc de altii si nici de noi insine. Multumiri celor care activeaza acolo si ne ajuta atat de mult. Comunitatea sunteti voi 😉

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792