Cursuri de web design my ass

Avem un nou membru pe invatam.net, care la prezentare a precizat ca este incepator si ca munceste un pic pe acasa si de asemenea face un curs de web design basic in FRONT PAGE.

Stati un pic. Deci omul asta plateste cateva milioane pe un curs, in urma caruia primeste o diploma (din hartie prea tare si lucioasa incat sa fie folosita in zona in care ar merita, you get my drift) si va fi considerat web designer.

Nesimtitii astia iau banii in cauza pentru a le arata oamenilor cum sa lucreze in Front Page? De ce nu incercati “dascalii” lu’ peste sa le deschideti naibii un notepad de pilda si sa le explicati cum se formeaza o pagina web, cum se deschid si inchid “tag-urile” .. aratati-le cum se schimba totul daca pui o culoare, cum se face un tabel etc.

Aratati-le Dreamweaver (ca nici FP-ul nu este cu licenta, vreau si eu sa vad cati romani cumpara Microsoft Office licentiat), ca tot are un cod ceva mai curatel. Demonstrati-le cum un simplu “font-family: verdana;” pentru body in CSS-ul EXTERN (pe care vi-l dorim si dvs) face tot textul pe site verdana (ca sa nu mai scrie la fiecare paragraf chestia in cauza) etc.

Chestii simple pe care le vor intelege, pentru ca nu sunt retardati. Si asa macar, dupa ce isi iau diploma aia de mari designeri si mi-o baga sub nas, retardata fara scoala de specialitate ce sunt, sa inteleaga macar cateva chestii MINIME din ce presupune web design-ul.

Zau ca nu este greu.

Front Page la curs de web design. GOD!

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792