Cum te ingrijesti?

Că tot îi sunt datoare lui Dani cu o leapşă, descopăr acum că am şi comisioane de plătit 😀

Întrebarea lui este “cum ai grijă de tine?” şi probabil s-ar aştepta la un ritual super-complicat, că doar îs damă. Teamă îmi este că va fi dezamăgit …

Ritualul zilnic include duş plus spălat pe dinţi. Aş dori să spun că şi pieptănat, dar, cum am tot părul tuns scurt, am scăpat şi de asta. Unghiile sunt “tunse” foarte scurt, obicei pe care l-am avut mereu. Am avut prin liceu o tentativă de unghii mai lungi, dar nu puteam cânta bine la chitară, plus că aveam mereu senzaţia aia nasoală că am cine ştie ce pe sub unghii. Acum, dacă au 2 mm, le tai, pentru că deranjează şi la tastat. Ăsta este un ritual săptămânal, să zic aşa.

Nu mă machiez, deci nu am cosmeticale de genul acasă şi nici demachiant. Singura investiţie în chestii super-feminine este cea în parfumuri, am o slăbiciune pentru ele, iar iubi mă dotează periodic cu noi arome. De obicei miros a Kenzo, Cerruti 1881 (l-am găsit şi la americani), Laura Biagiotti (luat de pe “bătrânul continent”, la americani nu există). Am am acasă vreo 10 sticluţe cu parfumuri “clasice” sau din astea mai moderne, primite de la iubi şi de la sora lui. Asta este “compromisul” meu pentru feminitate, sunt înnebunită după ele şi le port cu orice ocazie.

Încă o “concesie” este epilatul, peste care nu sar. Am întâlnire lunară cu cosmeticiana mea, plus la 3-4 luni merg la tuns. La cât de repede creşte coama, ar trebui să merg lunar, dar e OK şi aşa.

Cam ăsta e programul de făcut frumoasă. La voi cum este? Da, pot şi bărbaţii comenta, că doar şi ei se spală şi se “bibilesc” 😉

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792