The Big Bang Theory

Iar am ramas in urma la categoria “recomandarea saptamanii” asa ca acum recuperam cu un sitcom: The Big Bang Theory

De ce va recomand minunea? Pentru ca si eu l-am descoperit de curand (mai exact de ieri noapte, de cand vizionez la gramada cele 8 episoade din sez.1) si poate pentru ca este posibil sa va placa. Sunteti pe blogul asta de geek, asa ca sunteti probabil si voi la fel, puteti citi romgleza mea, deci probabil merge si engleaza neaosa (sincer nu am cautat subtitrarea), este posibil sa va placa.

Un sitcom cu 2 indivizi prea destepti pentru lumea asta, unul dintre ei (Leonard) se indragosteste de o blonda care (conform celebrului mit) este .. blonda … celalalt (Sheldon) este absolut magar de cele mai multe ori sau “socially challenged” sa fim si noi politically correct.

E chiar dragut

Si daca tot sunt acum calare pe situl CBS (cei care fac si Grey’s Anatomy), mai caut ceva pe acolo .. poate am inca o recomandare “saptamana viitoare” (adica atunci cand imi amintesc ca iar am uitat sa scriu). Bine ca nu fac la fel in toate, ca aveam probabil deja 20 de copii 😀

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791