Just love my work ..

Am petrecut vreo 2 ore si ceva salvand baze de date, schimband DNS-uri, instaland MYBB si realizand ca nu pot face trecerea de la un forum pe IPB din cauza unui rahat de tabel. Dupa inca o ora de incercat sa gasesc o solutie, mi-a picat fisa ca nu merge treaba.

Asa ca am mai petrecut o ora cautand prin mailuri datele de acces pe vbulletin.com, descarcand o licenta (ca tot am ceva de la alte proiecte inchise), instaland vbulletin si incepand importul.

Dupa urcat-sters-urcat-sters-urcat fisiere, instalat “impex”-ul (o chestie ce permite sa importi datele dintr-o alta platforma – IPB in cazul meu) si pornit darabaua, exact cand dadeam pe spate ca am trecut cu succes de tabelul de useri, observ ca numele de categorii is in romaneste.

Mda, io cica resuscitam forumul in engleza. Wrong database.

Normal ca sunt atat de idioata incat sa nu fi desfacut baza de date de curiozitate macar sa stiu ce dracu urc.

Asa ca, dupa ore intregi de invartit in jurul cozii, is “back to square one”. Au trecut peste 12 ore de cand muncesc continuu, asa ca am concluzionat ca o fi timp sa imi odihnesc creierii, ca si maine e o zi. Culmea este ca, pe langa dracii cauzati de prostia-mi legendara simt si o mancarime in degete. As sta acum pana maine la 10 numai sa fac migrarea, dar imi voi rezerva placerea pe maine totusi.

Deci trebuie sa ai niste tigle lipsa pe acoperis, sa fii la un pas de a pierde o noapte, doar sa lucrezi la un proiect. De aia zic ca munca asta trebuie facuta doar daca o iubesti, altfel iti pui streangul de gat.

PS: scriu de pe ala micu cel nou si mi-a fo’ lene sa setez Romanian, asa ca scriu fara diacritice. Mai casc ochii la un episod din Dexter si ma culc. Abia astept sa sterg iar totul si sa o iau de la capat. Am zis, n-am toate tiglele pe casa …

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792