Graba la impozite

Trag nadejde ca nu toti timisorenii au doage sarite, dar incep sa ma indoiesc. Azi s-a dat liber la prestat impozite la Primarie si timp de 3 luni se da “discount” 10 la suta.

3 luni domnilor nu 3 ore. Atunci ce naiba cautau harnicii platitori de la 4 dimineata? Ii asteapta coana cu coasa? Nu pot dormi nici cu Fenobarbital daca nu se stiu “curati”?  Coada de zile mari, ca la nebuni.

Sa stai 6-10 ore pentru a plati 1 mil. pentru apartament chiar denota o lipsa totala de ocupatie sau niste probleme acolo la mansarda. Pe frig si ploaie, te duci ca zapacitul sa iti rupi oasele la o coada interminabila. Pentru ce? Se dau premii? Se da tuica moca?

Uff .. probabil ca il platesc impozitu’ tot prin noiembrie. Poate pana atunci se calmeaza ahtiatii dupa senzatii tari. Ca nu mi-am pierdut mintile sa stau ore intregi la coada .. OK .. la multi ani 😀

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792