Nervi de duminica

Cum soarele meu sa ai o atitudine pozitiva, cand exact in ziua de relas merge totul prost. QualityHostOnline ma anunta cu amabilitate ca se schimba nu’s ce HDD-uri si ca voi avea downtime. Inca se restaureaza siturile, unele dintre marile situri sunt inca down. M-au anuntat acum cateva minute ca transferul merge bine si ca in cateva ore termina.

Se pare ca si mxhost cade lejer. Ma chinui sa postez ceva pe sufletpereche si am “too many SQL connections” sau “not found” direct. Minunat si mirobolant. Mai munceste daca poti.

Acu’ cateva minute primesc si un email prin care un domn isi exprima ingrijorarea ca petrec prea mult timp in lumea virtuala si ca ar trebui sa ma intorc catre Dumnezeu. Zau daca nu mi-e scarba de povestile astea cu ingeri si dumnezei. Lasati-ma frate in treaba mea, m-am saturat de biblii si de tot felul de indivizi care imi bat obrazul ca nu dau pe la biserica. Sau ca nu iau fituicile colorate pe care le dau moca sau ca nu raspund afirmativ la actiunile lor clare de prozelitism. Acum vreo 3 ani lucram la o firma de advertising si au venit la noi niste tipi din astia cu poze si Dumnezeu tot la al 3-lea cuvant. In mod normal ii dadeam afara in 2 minute, dar tipul vorbea in English (american de felul lui) si am profitat de ocazia de a-mi flexa muschiul englezei. Am trocerit vreo jumate de ora – 1 ora si era tot mai incantat, crezand ca poate cine stie .. ma inrolez la ei (sau cum se cheama).

A fost neplacut surprins vazand ca eu tot ii dau cu tifla si il plimb prin toate cotloanele discutiei, de l-am saturat. A mai facut o incercare la plecare, dar i-am explicat clar ca NU ma intereseaza subiectul lui. A fost o discutie draguta, dar atat. Parerile mele sunt ale mele si zau ca nu dau 2 bani pe organizatiile lor.

Na, uite ca se ocupa de mine si online onorabilii 😀

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792