Ringier trimite la plimbare angajatii EVZ din Timisoara

Vesti proaste pentru colegii de la Evenimentul Zilei, echipa din Timisoara. Au fost anuntati ca se inchide editia de vest si ca .. la revedere. Este o veste total neplacuta, mai ales ca prin Timisoara multe sanse pentru ei nu sunt. Majoritatea sunt jurnalisti de varsta mea sau mai maturi, cu casa, poate o rata, probleme. Singura parte cat de cat buna este ca ar circula niste zvonuri cum ca Adevarul ar deschide editie de vest si ca poate sunt interesati de oamenii in cauza.

Le doresc sincer chestia asta, pentru ca stiu si eu cum e sa te trezesti intr-o zi cu frumosul mesaj din partea conducerii: “stiti, radio-ul a fost vandut la Kiss FM. Saptamana viitoare se trece pe emisia lor. Nu au nevoie de voi.”

A fost o perioada ingrozitoare pentru mine. Vineri am avut ultima editie iar luni era ziua mea. In seara aia radioul meu a emis pentru ultima data. Iar povesti de genul “sper ca ne intelegeti” sunt niste rahaturi servite de sefi pe care ii doare exact sub coada ca niste oameni raman in aer cu toate .. cam acest “meniu” li s-a servit si celor de la EVZ Timisoara.

Le doresc tuturor bafta. Sa speram ca se vor descurca bine .. asteptam Adevarul, chiar si pe motiv ca le vor oferi o alta sansa.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792