Ascultmuzica.net – un forum despre muzica buna

Pop de calitate, rock, blues (adica nu “slouri” ci din aia cu muzicute si chitara, de obicei usor negri), muzica clasica, jazz sau folkul ala bun. Ma apuca groaza cand ma gandesc cat de putini oameni au gusturi deosebite in muzica si totusi uite ca nu doresc sa promovez muzica idioata.

Iubi imi spunea acum cateva saptamani ca, in loc sa ma zbat cu situri din astea “exclusiviste”, sa merg pe manele de pilda. Ca in cateva luni imi scot parleala si o masina noua. Si totusi nu ma vad scriind despre asa ceva. Nu ma vad semnand un site care sa aiba asa ceva pe el. Voi pierde clar sansa de a ma “imbogati” rapid pe net (sau mai usor oricum decat cu situri “destepte”), dar macar nu ma fac de ras in fata celor carora m-am chinuit sa le castig respectul de atat timp.

Muzica a fost mereu importanta pentru mine. Am iubit-o de mica, lucrez in domeniu de niste ani, am cunoscut niste artisti, am suferit si m-am “tratat” pe muzica buna. Am urlat la concerte bune si am asteptat cu nerabdare cate un eveniment.

Iata ca arunc din nou manusa spre cei care iubesc si ei muzica. Acel gen care te transporta pe alta “lume”, care te face sa lacrimezi poate, care te distreaza ca si ingeniozitate a textului ironic, care te uimeste prin complexitatea liniei melodice si talentul artistilor implicati. Muzica pe care nu o uiti dupa o vara fierbinte, pe care o fredonezi de ani de zile si pe care sigur inca mult timp de acum inainte o vei canta sub dus (spre bucuria vecinilor).

AscultMuzica.Net … intr-o Romanie compromisa cultural de manele si pop ieftin, de curvistine ieftine si repetente la scoala, dar cu “suflet”, cu Andrei vita si salami, incercam sa respiram si aer curat. Incercam sa discutam despre chitaristi de exceptie, violonisti sau pianisti, despre oameni cu viziune si talent incredibil. Despre Bach, Mozart, Pink Floyd, Led Zeppelin, Duke Ellington sau Bob Dylan. Incercam sa ne regasim placerea de a trai o piesa de nota zece, incercam sa ne regasim placerea de a vorbi despre pasiunea noastra intr-un cerc tot mai restrans.

Eu ascult muzica .. voi?

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792