Jocuri online – dependent sau nu prea?

Nu ştiu exact care a fost primul joc online cu care am pierdut timpul. Aş spune Travian, dar înainte de ăsta am mai testat câte unul. Am profitat odată chiar de o ofertă la WOW, 2 săptămâni moca, după ce am testat apele pe un server “neoficial”. Din fericire pentru timpul şi finanţele mele, nu m-am implicat mai mult, deşi încă îmi amintea de frumoasele vremuri jucând Morrowind.

Travian a fost poate cel mai “serios”, deşi nu am terminat, culmea, niciun server. Mă plictiseam cam după 2 luni, după ce dădeau delete majoritatea fermelor. “Soarele” a preluat odată un cont de al meu şi l-a terminat, acum joacă tot pe nickname-ul meu. Va afla acum că de vreo 4 zile mi-am şters contul, creat de “poftă”, după ce am văzut că s-a apucat din nou de joc.

M-am descurcat destul de bine pe Travică ăsta şi sunt un jucător deosebit de activ, când mă apucă. Am făcut însă într-un timp calcul cât stau călare pe cont şi mi-a dat nasol cu virgulă.

De o săptămână aproape am dat de altă prostioară, care mă atrage mai mult decât Travianul, deşi pe ăla l-am cam iubit vreo 4 ani deja. Se cheamă Grepolis şi este mult mai lejer de jucat decât multe altele. Arată şi senzaţional, comparativ cu “sărăcia” din Travian, este chiar mai complex, dacă e să discutăm despre sistem de luptă şi unităţi. Deci mai puţine chestii repetitive şi multe de construit. Protecţia de începător este vreo 5 zile pe serverul pe care joc eu, recomand o citire a paginilor de “help”, pentru a şti ce şi cum.

Daţi click pe imagine pentru a vedea satul meu de început. Urc deja vertiginos în alianţă şi fără să depun atâtea eforturi ca înainte. Momentan îs vârf de lanţ trofic pe insula mea, deci nu am probleme cu vecinii. Mai mult au ei sărmanii.

Voi cum staţi cu jucatul online? Sunteţi totalmente cuminţei? Ardeţi şi voi gazul pe câte un WOW sau alte jocuri? Momentul să votăm şi să ne lăudăm.

[poll id=”7″]

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791