Rush hour prin Queens

Am năvălit prin colecţia de filmuleţe (cam puţine spre ruşinea mea) de pe camera video, am pus de un cont pe tutub şi cuget că poate interesează pe careva. Veţi foarte scuza calitatea execrabilă excepţională a filmărilor, chiar îs virgină la din astea. Nu mai discutăm despre editări video, că încă nu ştiu nici de unde să încep. La foto îi uşor, la audio ştiam de la colegi de Sound Forge şi Samplitude, dar pentru viode mi-s în ceaţă. Deci, dacă ştiţi un software decent de făcut asta cu care să se priceapă şi o proastă, daţi cu comentariul.

Momentan am HD Writer AE, cred băgat pe gât de Panasonicul ăl nou, care ştie să suie videoul pe tutub, că altfel îmi lua 10 vieţi să-l convertesc şi toate cele. Singura calitate a clipurilor e că-s scurte.

Aşa este deci pe Woodhaven Blvd. undeva pe la “rush hour”. Woodhaven e o străduţă de doar 4-5 benzi pe un sens, de se “varsă” în mai celebrul Queens Bulevard. Observaţi vă rog maşinuţele americanilor, toate mici şi suple, cu motoare silenţioase sub 2l. Yeah, sure.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791