Cât eşti de interesat de politică?

De dincolo se aude cum latră o “moderatoare” de la nu ştiu ce televiziune. Încă una pentru care nu există “domnul”, toţi îs ăla şi aia pentru ea. Discutăm despre Băsescu, Boc, Geoană cu superioritate, de parcă ea ar fi măcar Obama şi ăştia boii care sunt. Chiar nu am simpatii politice, dar există un minim respect PENTRU FUNCŢIE, dar duduia asta “nefe” nu cred că raţionalizează conceptul ăsta.

În fiecare seară marii oameni de televiziune discută despre toate cele şi iau la offside orice mişcă. Toată lumea este foarte dură în declaraţii, toţi sunt perfecţi, dacă ar fi ei la conducere ar curge lapte şi miere, dacă sunt deja, nu poate curge din cauza boilor din prima categorie. Că aşa-i în tenis.

Stau şi mă amuz până la urmă cât pot transpira oamenii ăştia. Bun, pe pierde-vară de la televiziune îi înţeleg, că iese lozul pe emisiune. Dar nu pot înţelege “consumatorul” care se uită ca hipnotizat la maimuţele astea, în loc să-şi facă rost de o viaţă, vorba aia. Plus că mai am o nedumerire adâncă … cum mama soarelui au timp “conducătorii” să tot ardă gazul pe Antene, Pro TV sau alte coteţe mediatice. Parcă aveau de condus o ţară, un Guvern, vreun minister sau partid. Plus că au şi ei bişniţul lor, poate o amantă. Dar au timp dom’le să despice bobul de orez în microni de s-a încheiat.

Realizaţi probabil din “tonalitate” că nu am durere nici acolo când vine vorba de politică. Din partea mea ar putea să dea faliment toate televiziunile astea şi troceritorii ăştia să descopere farmecul MUNCII. Eu deci e clar cum voi vota săptămâna asta. Aştept să aflu voi cum staţi cu pasiunile politice.

[poll id=”12″]

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791