Sa inceapa nebunia!

Mai sunt câteva zile până când va începe nebunia “sfântului” Crăciun. Nu pot spune cu mâna pe inimă dacă nu au început televiziunile să ne toace nervii mărunt cu reclamele idioate de “sezon”, că-mi ţin neuronii departe de influenţa lor. Deci dau şi io cu presupusu’. Mai puţin deci şi toată lumea va face planuri, se vor face din nou cumpărături numai bune dacă dă şi apocalipsa peste noi, poate coadă la Provident, la credite cu dobândă “mică”, plus aglomeraţia specifică la spitale, că doar nu doreau şi amărâţii ăia de doctori de stau de gardă să se relaxeze.

Aşa că, dragii babei, am şi io o curiozitate perversă să ştiu cât de interesat este auditoriul nost’ de mirobolantele evenimente şi ce eforturi se pregătesc cititorii noştri să facă. Io vă pot spune cu mâna pe herţ că se va mânca aproape normal (va fi o densitate mai mare de prăjituri, că doar cu un pancreas suntem cu toţii datori), fără brad şi alte acareturi, că le iau jivinele mele în picioare. Deci eforturi minime, cu maxim de rezultate.

Cum îi planul vostru?

[poll id=”13″]

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791