Uf, bancile astea

Dupa cum stiti din postul anterior, joi am achitat avansul si tot felul de taxe pentru micuta mea Opel Corsa. Am facut plata in cauza in mai putin de 1 ora de la primirea facturii de la UniCredit Leasing. Normal ca bancile nu pot fi si ele atat de prompte, ca doar nu au niciun interes.

Am vorbit azi-dimineata cu nenea de la Autoglobus, care se ocupa de comanda mea si care primeste deci comisionul pentru vanzarea masinii si mi-a spus ca inca nu s-a confirmat plata de la BRD la Tiriac. Desi plata s-a facut joi dimineata, cele peste 110 milioane de lei vechi inca nu figureaza in cont. Desi m-am dus in dinti cu ordinul de plata (foaia a doua) atat la cei de la leasing cat si la Autoglobus, cei cu leasingul nu au voie sa inceapa miscarile de inregistrare si de pregatit asigurarile (ceea ce imi permite sa iau “copilul” acasa) pana nu se vad in contul lor banii.

Asa ca asteptam cu bucurie. Chiar daca eu am fost in stare sa trimit peste 3000 de euro in cateva minute in contul lor, pana se vad banii mai trece niste apa pe Bega. Ador sistemul bancar din tara asta.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792