De ce se intalnesc bloggerii din Timisoara, versiunea mea

Ati ghicit. Sunt proaspat venita de la Irish Pub de langa Tribunal, usor ragusita de atata povestit si afumata de la prea multe tigari aprinse. Oricum faza asta o rezolvam noi data viitoare (ne-am propus sa iesim la aer curat, ca poate si vremea ne-o va permite). Era pe blogul lui DeCe o intrebare lansata de un cititor, ceva de genul “dar ce va tot intalniti voi?” si m-am gandit ca e o idee buna sa prezint motivele mele:

1. Iubi doarme, ma plictiseam

Jumatatea era preocupat cu somnul de frumusete, asa ca ora 16 si ceva (hai jumate) era destul de “boring” pentru mine. Am incercat sa joc Heroes IV, sa mai citesc neste bloguri si pana la urma mi-a venit ideea ca totusi as putea merge la “miting”, ca doar e aproape de unde eram. Chiar daca aadryanaa mi-a facut bucata si s-a hotarat in ultima clipa sa nu mai vina (ceea ce m-a facut si pe mine sa spun ca maimuta “ok, las’ ca nici eu nu merg”), dupa jumatate de ora de la inceperea “oficiala” a intalnirii, l-am sunat pe De Ce si mi-am miscat fundul.

2. E o idee buna sa fugi de munca

Pentru amaratii cu small web business duminica este zi de lucru. Asa ca intre 2 divuri ce nu se aliniaza si niste bold la fonturi, aceasta intalnire a fost o gura de aer proaspat (in ciuda fumului anterior mentionat). 3 ore de povesti relaxante cu oameni care gandesc similar si pauza de cugetat la css-urile de fiecare zi.

3. Nu te simti un ciudat

Nu stiu cum sunt altii, dar eu deja ma simt “freaky”. Oamenii “normali” nu au treaba cu RSS-ul, cu SEO sau feedburner, nu stiu diferenta intre blogspot.com si wordpress.com si chiar nu ii intereseaza. Si uite ca ciudata cu blog se simte de multe ori marginalizata la comentarii de genul “naiba va intelege pe voi astia cu bloguri”. Noi astia cu bloguri suntem clar niste ciudati pe langa ei, asa ca intalnirile in cauza sunt numai bune pentru a ne da seama ca desi suntem ciudatenii, macar nu suntem singurii pe lume cu problemele astea.

4. Povesti si noi prieteni

O masa lunga, bere, fresh orange juice, ciocolata calda, tigari, povesti. Oameni de varste similare cu pasiuni similare si experienta de viata asa cum se pricepe fiecare. Si multe povesti, pentru ca ne plac cuvintele. De fiecare data intalnesc oameni interesanti si ii regasesc pe cei care imi sunt deja dragi.

Si acum .. asteptam urmatoarea intalnire 😉

Later edit: OVI ARE POZE 🙂

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791