Ce a mai facut Dojolina?

Ca tot ii place lui Arhi sa imi spuna dojolina 😉

Ce am mai facut? Am plimbat corsica prin oras si pe aiurea (dupa care mi-am dat seama… dupa faza cu plimbatul pe aiurea … ca nu am vigneta) .. am deja peste 900 de km in 5 saptamani. Da, sunt mandra foc, i-am promis lui iubi ca dau de baut cand trec de mie. Am si eu sarmana micile mele satisfactii ..

Nu prea am chef asa de munca, am cum s-ar zice “faze”. Sunt zile in care nu intru pe net mai deloc (sambata in special, cand as face pe dracu ghem sa plec pe undeva cu corsica mea cu tot, numai sa nu muncesc) .. cred ca incep sa sufar de sindromul “vine vara”.

M-am trezit cu niste facturi grasane la leasing (primele luni .. Casco, RCA, inmatriculare etc.) .. ca acu’ vin toate .. am mai troznit un site, muncesc la unele pentru niste clienti si ca de obicei sunt nedormita suficient (cred ca si 20 de ore, daca as dormi, ar fi la fel).

Am tras repede un watch la Grey’s Anatomy .. culmea ca si asta se termina. Damn. Episoadele 16 si 17 au venit impreuna, cica revine cu sezonul cinci la toamna. Abia astept. Mai vizionez Seinfeld (tot in sistemul meu “maniac”, toate sezoanele cronologic), dar nu ma incanta atat de mult. Este destul de simpatic, dar uneori cam tras de par. Textele sunt destepte insa .. asta imi place.

Am pus la cale inca o nazbatie de site: Best World Images in care imi voi pune pozele de pe unde am umblat. Normal ca acu’ am de pus cateva sute, dar intru eu in normal. Daca aveti si voi “vederi” din astea frumoase, va invit cu drag …

Ma intorc la “resize” si alea alea pentru pozele in cauza .. revin 😉

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792