Sa ne vindem sufletul, zic!

Există o vreme în viaţa fiecărui blogger, când ajungi în plăcuta situaţie de a fi întrebat dacă nu ai “dona” nişte spaţiu pe blog pentru a face reclamă cuiva. Că e vorba de bannere sau articole sponsorizate, cu toţii ne mai vindem “sufletele” din când în când. Mi-s datoare cu nişte detalii, aşa că e timpul să mă mai achit de una-alta.

Cui nu aş oferi reclamă?

  • Nu aş face reclamă pe teme politice. M-am “extras” dintotdeauna de la chestiuni de acest gen, nu iubesc politica, nu am încredere în politicieni, nu am preferinţe. De asta nu aş promova aşa ceva.
  • Nu aş face reclamă unui site ilegal. Că este vorba despre warez, conţinut plagiat, orice nu ar fi primit într-un sistem de publicitate, nu este primit nici la mine. Dacă “adsense” nu ar accepta respectivul site, nu l-aş accepta nici eu.

Este foarte clar că există sectorul de publicitate şi că puţinele advertoriale SUNT MARCATE corespunzător. Deci nu discutăm că-mi fraieresc cititorii, doar că nu doresc să-mi leg numele de un site discutabil.

Ce am promovat?

Am promovat campanii pentru Dove, Unica şi Rexona de pildă. Nu am nicio treabă să promovez conţinut de calitate sau un site OK. Că este pe medicină, sport sau muzică, nu conteată nişa, atât timp cât este un proiect serios şi cinstit.

Voi ce aţi promova(t)?

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792