Îmbraca-mă!

Dacă tot am petrecut o săptămână în pijama, uite că a venit momentul să caut să mă înţolesc şi io ca o damă serioasă. O voi face virtual şi vă invit şi pe voi să vă puneţi la cale un “outfit” şi, ăl mai tare din parcare va fi premiat de OTTO.ro.

Adică veţi câştiga chiar hainele respective. Bugetul este 500 de euro (deci trebuie să ne încadrăm în el cu hainele şi accesoriile alese), la concurs participă şi alte bloguri de dame, aşa că sper că nu ne facem de râs. Puteţi scrie un articol pe blog şi da link către acesta sau comentaţi cu linkurile catre lista de produse alese. Toate comentariile vor intra în moderare (cele cu link), dar voi fi pe fază să vă scot din “listă”.

Timp de gândire şi de accesorizare: 2 săptămâni.

Şi acum să mă înţolesc şi eu …

Începem cu “nemenţionabilii”, care trebuie să fie tanga obligatoriu. De preferat pe negru şi cât mai “discreţi”. 70 de lei.

Urmează un sutien simplu (de preferat fără perniţe de push-up). Pe nuanţă similară cu ze tanga, să nu arăt ca o ţaţă de piaţă. 80 de lei.

Urmează să punem ceva peste aceste “desuuri” sexy, că momentan m-am îmbrăcat aşa de dragul meu şi al lui, dar se presupune că nu ies în urbe aşa.

Ca o maximă amatoare de jeans, e clar că nu voi alege o fustă. Am pus ochii pe o pereche de pantaloni cu un croi mai relaxat, cu talie joasă, că aşa-mi port eu pantalonii şi o nuanţă ce-mi place.

Mă costă 120 de lei, adăugăm preţul la ce am “cumpărat” deja. Zic că mă voi încadra lejer …

Mi-a fost ciudă pe “soare” că şi-a luat un tricou super mişto cu Yankees, iar eu nu am găsit la dame ceva similar, aşa că am pus mâna acum pe o bluză cu mânecă lungă ce arată similar. E adevărat că nu are inscripţia aia, dar tot e OK. Simplu şi sport, numai bun cu jeanşii pe care tocmai i-am îmbrăcat. 50 de lei.

Cum tot sunt o friguroasă cu acte în regulă, mai iau şi un pulover, măcar aşa de siguranţă. E foarte posibil să nu-l pot purta peste bluza aceasta (ar arăta ciudat la gât), dar, dacă tot sunt înnebunită după gât în v, e clar că nu-l las din mână. 120 de lei.

Ultimele perechi de umblători sport au fost de la Adidas, aşa că rămân credincioasă brand-ului şi pun mâna pe o pereche de pantofi sport gri. 350 de lei.

Pentru plimbări pe vreme ceva mai răcoroasă, e indicat să am şi o haină pe mine. Aleg una scurtă, pe o nuanţă “dirty-proof”. Cred că mi-e numai bună să nu tremur de frig. 190 de lei.

Şi dau lovitura finală în buget cu o geantă în care să intre “ăla micu”, în caz că merg la vreo întâlnire cu bloggerii sau vreun “summit”. 80 de lei.

M-am încadrat undeva la 300 şi ceva de euro, avantajul când nu porţi accesorii şi nici haine foarte elegante. Pe voi vă invit să vă puneţi la punct trusoul cu spirit de răspundere şi să-l aduceţi la 500 de euro, pentru că cel mai bun va fi premiat.

Baftă!

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792