Planuri

Exact când îţi faci planuri, îşi bagă ăla de nu doarme coada şi se duc pe apa sâmbetei. Ieri seară s-au întors bărbaţii noştri cu a mică din Pennsylvania şi am decis că pe azi iau eu aparatul foto la trambalat prin oraş. Mai ales că ieri şi alaltăieri a fost vreme superbă şi cerul senin ca sticla.

Am pregătit aparatele, încărcat acumulatorii, pus mp3 player-ul, revista sudoku, chiar o listă de chestii interesante de văzut în Battery Park, una dintre părţile mele preferate din Manhattan şi prima în care intenţionam să aterizez anul ăsta.

Şi azi cerul arăta aşa:

Asta după ce am “fotoşopat” un pic poza, că era chiar mai întuneric.

Avantajul cu zona asta din colţul Atlanticului e că vântoasele mută norii destul de prompt, deci sper că pe mâine să am şi eu motive de ieşit din casă. Văd o bucată de cer albastru acum, poate până dimineaţă se lăţeşte  mai mult. Că nu simt deloc bucurie să umblu prin oraş pe frig de să nu-mi vină nici să scot mâinile din buzunare cât să fac o poză.

Deci planurile sunt în stand-by, aparatele pregătite, la fel şi lista.

A naibii vreme …

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792