Bun venit pe dojoblog.ro

Mda, după 3 ani juma’ de dojoblog.info am decis să intru pe .ro cu situl. Primul domeniu şi-a foarte făcut datoria până acum dar, dacă tot am intrat în colaborare cu tot felul de agenţii şi există deja tot mai mulţi oameni interesaţi de scriitura mea, era cazul să trec în rândul oamenilor plătitori la rotld. Despre care momentan doar de bine, cu excepţia faptului că nu lucrează decât de luni până vineri. Deci luatul de domeniu sâmbătă e ca ăla de luni, tot atunci se aprobă. În altă ordine de idei e la fel de adevărat că la prima oră azi-dimineaţă aveam deja datele de login. Următorul pas e probabil să fie activi şi în weekend pentru că sunt nebuni care iau domenii chiar şi în 31 decembrie (mda, ghiciţi cine).

La tema asta lucrez deja de vreo 3 zile bune. Am încercat să o fac foarte “light” şi simplă, dar nu se potriveşte. Ăsta nu e blog nici minimalist nici corporatist, aşa că m-am prostit un pic mai mult cu designul. Care design NU este încă totalmente finalizat.

Am avut azi o zi de maximă cacao. Sunt în legătura cu “suportul” de la LiquidWeb de acuş’ 12 ore pentru a muta un site mamut al unui client de-al meu, site ce printre altele are un forum cu peste 40 de mii de utilizatori şi juma’ de milion de mesaje. Deci dacă n-am trimis 200 de răspunsuri azi nu am trimis nimic. Şi peste toate m-am încăpăţânat totuşi să codez noua temă şi să mut situl pe domeniul cel nou.

Vor fi deci 2-3 zile mai suspecte pe site şi-mi cer de acum scuze pentru zgrăbălatul retinei. Cam ştiu care-s problemele, se vor rezolva pas cu pas. Mai am o şmecherie în pregătire, dar asta va fi “lansată” după ce termin portarea de temă şi pe aialaltă platformă. Nu zic mai multe 😉

Gata, v-am lăsat. Am anunţat, acum mă întorc în mină că forumul nu-i încă mutat şi tema asta e serios de tot în şantier.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791