Un Ferrari ucigas si (probabil) happy end pentru faptuitor

Cel putin asa cred MAJORITATEA celor care au auzit de accident. Ieri seara in Timisoara un cocalar cu numar premonitoriu (TM 01 COC) a ucis un tanar nevinovat si A DISPARUT de la locul accidentului. Alaturi de fufa care ii tine companie in masina.

Conducătorul Ferrari-ului de culoare neagră a venit cu viteză foarte mare pe sensul dinspre Calea Aradului spre Piaţa Mărăşti, în drept cu benzinăria Lukoil se pare că a încercat să depăşească prin stânga, pe celălalt sens de mers, trecând peste linia continuă, a acroşat un taxi, s-a învârtit pe şosea, după care s-a izbit de stâlpii din beton ai viaductului.

În urma impactului, până să se oprească în viaduct, Ferrariul a lovit doi tineri care mergeau pe trotuar, un băiat şi o fată. Unul dintre pietoni, băiatul, a murit în scurt timp la spital. Fata a scăpat cu răni uşoare. Deşi tânărul zăcea inconştient pe trotuar, în spatele maşinii, şoferul bolidului şi tânăra din dreapta sa au fugit imediat de la locul accidentului. Asta, deşi în zonă se adunase foarte multă lume.

Aici este stirea intreaga.

Ceea ce este socant (pe langa faptul ca a decolat cu masina peste oameni nevinovati) este faptul ca s-a “evaporat” cat de repede posibil. Ce fel de om circula cu asemenea viteza? Ce fel de om incalca linia continua , ucide un om si dispare ca magarul in ceata?

La fel de dureros este ca un tanar a murit si aproape sigur criminalul va scapa basma curata. Aproape toti cei peste 250 de oameni care au comentat stirea sunt de parere ca Politia va face pe dracu’ si ca respectivul cocalar va scapa. Oare tarfulita de langa el nu are nici ea constiinta?

Frumoasa tara ..

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792