Pissing your dreams good bye

D. a venit ieri noapte cu o falcă-n cer şi una-n pământ, având în mână şi 2 pagini de ziar. “Citeşte asta”,  mi-a spus, “şi pune pe blog”. Cum eram ocupată cu pregătitul de sandwich pentru ea, l-am lăsat pe ‘soare’ să citească, după care s-au apucat ambii să-şi imagineze ce i-ar face unuia care s-ar purta aşa cu copilul lor. D. are o fetiţă de 5 ani, noi încă nu avem urmaşi, dar e clar că idei de rupt spinări sunt, dacă s-ar gândi careva să-i facă viitorului prunc ceva de genul acesta.

Povestea e deja bine cunoscută aici. Un tânăr de 18 ani, a urcat în avion, uşor ‘mangă’, bericile au început să-l preseze pe vezică, s-a ridicat, a deschis şliţul şi s-a ‘ăsta’ pe o fetiţă de 11 ani, ce dormea pe scaun. Tătăl ei tocmai venea de unde oamenii normali îşi golesc beşica udului şi l-a luat puţin la întrebări.

Ameţitul în cauză e mare schior american, şi teoretic trebuia să intre în lot pentru Olimpiada de Iarnă din 2014, ceea ce teoretic nu se mai poate, pentru că a fost dat afară din lot. În altă ordine de idei Robert “Sandy” Vietze provine dintr-o familie înstărită, ţinând cont că şi-au permis să plătească peste 40.000 de dolari pe an pentru ca odorul să studieze la Green Mountain Valley School din Vermont.

De partea cealaltă stă un părinte ce are zilele numărate (cancer în stadiul 4) şi o fetiţă folosită pe post de bideu, pe care tatăl încearcă să o ţină cât mai departe de o asemenea ‘publicitate’.

În mod ideal, animalul ar trebui acuzat şi ar plăti o amendă prea mică pentru banii lor (1000 de dolari) plus un an de închisoare pe care probabil îl  merită cu vârf şi îndesat. Va fi interesant de văzut dacă Echipa de Ski îi va păstra interdicţia sau dacă, după ce se mai domolesc valurile, nu-l vor re-primi pentru Olimpiadă.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

I'm an SEO consultant, web designer and part-time tennis coach. Wife, mother, dog and cat owner (or owned). Romanian by birth, American by choice.

Articles: 1792