Dupa cutremur, un uragan

Când spuneam şi eu că plecăm fără evenimente, se pare că vom avea totuşi ceva să ne dea de gândit. Acum 3 zile a fost un cutremur pe care eu cel puţin nu l-am simţit, weekend-ul ăsta avem parte de un mic uragan. Care sperăm să rămână la nivelul de ‘mic’, deşi prin New York se face pregătirea de ‘criză’.

Uraganul Irene (că toate astea au nume) ar aduce în acest weekend furtuni şi ploaie serioasă, deşi există temeri că vor fi destule daune. Imaginaţi-vă o furtună puternică peste zgârie-norii din Manhattan sau o inundaţie ce ar pune în bot sistemul de transport şi orice tunel dinspre Manhattan spre restul ‘cartierelor’. Pentru a vă face o idee despre ce înseamnă sistemul public de transport în NY, el deserveşte 8 milioane de oameni zilnic.

Normal că au apărut o groază de scenarii apocaliptice, ‘om trăi şi ‘om vedea. Suntem în Queens, deci nu pe malul gîrlei, şi nici sub vreun zgârie-nori. Sper să fie ceva uşor, că duminica viitoare plecăm şi chiar nu m-ar încânta să fim ‘decalaţi’, că mai e un avion de prins în Amsterdam şi nici banii înapoi nu-i primim pe bilete.

Şi acum, să ne treacă supărarea, o poză cu Manhattan-ul văzut de pe ferryboat.

 

 

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792