Da, sunt romani!

Hai că iar suntem ‘în faţă’ datorită minunaţilor conaţionali etnici ce nu se vor integraţi nicicum, aşa că se integrează şi pe la alţii.

O ţigancă a furat cu tupeu dintr-o bijuterie din Leicester, fiind ‘prinsă’ de camerele de filmat. Şi atât de bună la ascuns, mânca-ţi-aş, că nu a mai recuperat nici dracu paguba.

Dar ne mirăm că-şi bat francezii joc de noi, că la spanioli, dacă te duci legal să lucrezi, eşti sfătuit să spui că vii din Argentina (caz real), că se holbează toţi la noi ca la dracu’.

Da, pentru că ţiganca are scris în paşaport (sau buletin, naiba ştie cu ce iese din ţară) ROMÂNIA. Aşa că ne putem da cu dosul de pământ cât dorim, suntem ţigani, hoţi şi jegoşi. Pentru că asta văd în fiecare zi ‘străinezii’.

Şi probabil autorităţile noastre fără ‘bile’, mă vor numi pe mine rasistă că-i fac ţigani, că lor oricum nu le fac nimic. Doar trebuie să mănânce şi gura lor ceva …

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792