Sa va mai plimb printr-un parc …

Blount Cultural Park din Montgomery (Alabama) este un pic mai altfel. Chestie pe care a observat-o şi ‘gâga’ prietenilor noştri, când a văzut că nu e dotat cu ‘utilaje’ specifice parcurilor de copii. Culmea este că a fost oricum destul de cuminte, probabil încântată că am luat-o cu noi.

Asta până a dat de o furnică mai mare, care i-a urcat pe săndăluţă, şi a început să urle de parcă ar fi muşcat-o o viperă cu corn. A ţinut-o spaima doar câteva secunde, până i-am explicat că probabil furnica era şi mai speriată, să umble pe un aşa uriaş.

Cam pe aici s-a întâmplat ‘cataclismul’. Era oricum fericită că nu plănuiam să stăm mult. Culmea, nu s-a plictitis, deşi ne-am fi aşteptat ..

Balta văzută de pe pod. M-am rotit ca titirezul şi am mai pozat câteva ‘colecţii’ de copaci.

Şi nişte ‘localnici’ probabil obişnuiţi să li se dea mâncare. De observat iarba tunsă la ‘mustăţi’. Mai mari maniaci cu gazonul ca americanii zău dacă am văzut vreodată. Până şi ‘sudiştii’ noştri de prieteni din Alabama aveau ca subiect comun de discuţii (şi chiar des) gazonul din faţa şi din spatele casei. Deh, s-au americanizat repede şi au învăţat că o iarbă îngrijită e oricum mai frumoasă.

Asta e o poză ‘comună’ pentru Blount Park, de obicei cam asta vedeţi, dacă vă apucaţi să căutaţi pe ‘gogu’. Era pace şi linişte, când am fost noi ..

O poartă ‘rustică’ şi o grădină mică şi îngrjită.

Dojo cu părul mai scurt, tricoul de ‘flower-power’ şi crocodilii proaspăt achiziţionaţi (bun, luaţi de vreo 2 zile din Atlanta, dar oricum proaspeţi).

Şi, că tot am obosit cum umblatul, vă invit să ne aşezăm pe bancă ..

Mai multe poze pe BWI.

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792