Pensii private

Daca mai aud mult astea doua cuvinte impreuna, cred ca sar la gatul cuiva. Pornind de la banner-ul urias de la Aviva care se lauda ca poate maine rahatul ala de hartie va mai exista in timp ce eu .. maybe not sau de la tot felul de flyer-e neinspirate (cu carje, proteze etc.)  toata lumea a innebunit cu asta. Toti vor procentele alea amarate din salariul meu si al tau.

Acum cateva zile bune fata de la BRD imi zambea intelegator (iar aveam o mie de chestii de facut la banca) si imi spunea destul de timid, ca si BRD-ul face pensii private. Mi-a placut modul de bun simt in care mi-a vorbit despre asta si am dat primul set de “subsemnata” prin care imi declaram interesul.

Am aproape toate conturile in BRD si sunt foarte multumita de ei. Era foarte clar pentru mine ca nu mai alerg ca prostu’ la alte banci .. asa ca acum 3 zile am semnat cu ei. Peste cateva ore ma suna un amic, cu care nu am mai povestit de hat bine, care ma intreaba daca nu doresc sa semnez cu ING-ul, ca nevasta lui are formulare din alea. Un pic usurata am recunoscut ca deja “mi-am vandut sufletul” altui diavol 😀

Este aproape insuportabil. Inca apar reclame, inca te mai opresc vecinii sa te convinga sa mergi la ING. Ce naiba? Au angajat astia pe toti indivizii pe post de “comisionari”.

Voi cu cine ati semnat?

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791