Experimentul continua ..

Sunt o perfectă cu un singur defect .. am doar calităţi.

Bun, lăsând astea la o parte, o chestie pe care NU o fac bine este să lucrez în echipă. Mereu am ceea ce englezii numesc ‘God complex’, deşi nu-s chirurg sau pilot de avion, aşa că niciodată nu-s mulţumită de nimeni. Drept pentru care am ezitat ani buni să-mi deschid ‘bloaga’ altora, în ideea că, atât de deşteaptă ca mine la scris nu-i nimeni 🙂

V-am anunţat acum câteva zile că voi avea o variantă în engleză pentru dojoblog, site ce porneşte clar târziu în cursă, în condiţiile în care ăsta are deja 4 ani. Şi cel mai important este că deschid uşa editorială tuturor celor care simt că au chef de scris şi ar dori să se publice acolo. Experiment care nu ştiam sincer dacă va da cu plus sau cu minus.

Vă pot spune că, după nici 2 săptămâni, treaba merge ca unsă. Aşa cum am bănuit, voi avea oameni ‘specializaţi’ pe câte o nişă. Chiar dacă au libertatea de a scrie despre orice doresc, sunt mulţi cărora le place un subiect şi pe el în dezbat. Nu e rău, chiar deloc.

Avem momentan 8 EDITORI (cu mine), ceea ce e chiar superb. O specialistă în ‘beauty’, fază la care eu sunt clei, ‘recenzori’ de filme şi de cărţi chiar şi autor de ficţiune, treabă la care din nou nu mă pricep deloc. Îmi amintesc şi acum de orele de ‘creative writing’ de la facultă, mare rahat când nu eşti în stare să ‘minţi’ o poveste. Am la fel de multă imaginaţie ca o şină de cale ferată. Prietena mea a mai bună scrie reţete, iar ‘nişă’ necunoscută mie, plus că ‘umple’ golurile pe unde simte că poate oferi nişte informaţie.

Le mulţumesc ‘copiilor’ pentru munca senzaţională pe care o depun, chiar scriu bine şi cu ‘sete’. Vom vedea în timp cum ne descurcăm, traficul este încă mic, dar creşte pas cu pas.

Vă ţin la curent …

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791