Ti-ai indeplinit obiectivele pe anul acesta?

Luna ianuarie vine cu aşa numitele New Year’s Resolutions, micuţa listă de fapte măreţe pe care le vom îndeplini în următoarele luni. Model urmat deja de unii, convinşi că mai trebuie şi un plan în viaţa asta.

Mai avem o lună şi jumătate din 2011, deci ne cam apropiem de ‘deadline’. În noaptea dintre ani, dacă nu vom fi amorţiţi de alcool, gândurile ne vor alerga spre lunile pe care le-am trăit de la Revelionul anterior într-o adevărată succesiune rapidă de imagini, mai ceva ca la Hollywood.

Am fost încântată de finalul lui 2010, pentru că a fost un an superb pentru mine, raportez că şi acesta pare a fi unul deosebit. Mi-am planificat să fiu mai organizată, să câştig mai bine, să-mi organizez reţeaua de situri, să economisesc. Mai am de pus nişte bani la ‘saltea’, dar totul arată deja mult mai bine decât în alţi ani. Am reorganizat reţeaua, am închis situri, am făcut ‘upgrade’ la unele etc.

Mă bucur că mi-am pus nişte chestii în cap anul acesta, pentru că aşa pot vedea cum stau acum, după aproape 12 luni.

Voi aveţi asemenea obiective? Cum staţi cu îndeplinirea?

[poll id=”32″]

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792