I like them funny

Mi-am început şi eu ziua de muncă astăzi cu probleme serioase … am de votat un blogger romantic sau amuzant, dintr-o listă destul de ‘aglomerată’. Treabă destul de complicată la prima vedere, deşi este clar spre care categorie voi înclina: AMUZANT.

Asta-mi place şi la un ‘curtenitor’, pentru ca romantismul ăsta e cu dus întors. Şi, decât să mă umple de flori, prefer ca omul de lângă mine să-mi aducă mereu bună dispoziţie. Cum bloggerul din dotare nu scrie prea des, deci nu este în listă, uite că trebuie să fac un mare efort de imaginaţie să cuget care dintre greucenii ăştia mi-ar însenina zilele şi pe care l-aş recomanda publicului feminin.

Pare greu, nu?

Din fericire nu este. Pe unul dintre ei îl cunosc personal şi exact umorul lui mi-l face interesant. Aşa că votul meu cel important merge spre Sîrbul cel cu î din i, nu altfel, mare desfătător pentru cei 36 de milioane de români care-l citesc zilnic. Un blogger care nu poate fi serios nici în somn probabil, deci merită clar premiul de ăl mai juan dintre toţi amuzanţii.

Dojoblog nu promoveaza fumatul 🙂

Pe dom’ Ovi îl puteţi citi la el pe blog şi-l puteţi admira în top la Danone Cremosso. Baftă tovarăşe 😉

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792