Esti multumit de salariul tau?

Cuget că majoritatea celor angajaţi sunt de părere că sunt ‘abuzaţi’ de stat sau de patron. Cunosc puţini oameni care să spună ‘da, am un salariu bun’, majoritatea ori câştigă foarte prost, deci chiar nu pot spune că au un salariu mulţumitor sau consideră că au salariu prost, deşi teoretic sunt remuneraţi destul de bine.

Am avut salarii cam din toate categoriile: am început cu unul destul mic, apoi a crescut şi era absolut mulţumitor. S-a dus pe copcă mai apoi. Următorul job plătea corect (nici mult nici puţin), apoi am finalizat munca de angajat cu un salariu bun (comparativ cu numărul de ore depuse). Normal, dacă era să mă compar cu colegii de trust din Bucureşti, aveam un salariu de mizerie, dar nu eram în Bucureşti.

Tu eşti mulţumit de salariul tău? Consideri că se profită de tine? Eşti plătit corect? (Nu trebuie să precizaţi ce bani primiţi, dar ar fi interesant de văzut în comunitatea noastră de pe blog cum stă treaba, dacă sunt mulţi cititori în categoria celor cu salarii prea mici pentru cât muncesc sau unii plătiţi corect ori chiar mai mult).

[poll id=”33″]

 

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1791