Proud to be Romanian

Am ajuns s-o cred şi pe asta, că nu sunt chiar reprezentanta unui neam tâmpit. Şi o gândesc tot mai mult, de câte ori am de lucru cu INDIENI. Nu ştiu ce mama naibii e cu oamenii ăştia, dar ca şi ‘contractori’ sunt siniştri. Am gestionat în ultimele luni mai multe echipe de programatori pentru clientul meu şi simt nevoia să las o bombă peste dosurile lor tuciurii.

Băi, deci mai mare lene şi incompetenţă mai rar.

Acum am de lucru cu un cretin care trebuia să termine o treabă acum 4 zile. Nuş’ cum sunt alţii, dar mie îmi tremura dosul de teamă când era vorba de un deadline. Că pe elance nu te joci. Iei un rating prost şi pleci acasă, că nici dracu’ nu te mai angajează la proiecte. Ei bine domnul ăsta arde mangalul de câteva zile şi pe la ora 16, ora Spaniei, se duce la nani, cu promisiunea că mâine, când ajung eu online, face chestiile pe care le-a primit ca tasks. Aşa cum le faceţi voi, aşa le face şi el.

Am pus alte chestii la discuţie şi zero comunicare. Peste vreo 2-3 ore iar pleacă să doarmă, că-i crapă fundul dacă stă mai târziu să termine treaba ce n-o face de 7 zile deja, apoi intrăm în weekend şi nu lucrează, că paşte vreo vacă sfântă lângă malul Gangelui. Ufff.

Probabil unele naţii ar trebui să rămână la arat cu boii 😀

IF YOU ENJOYED, PLEASE SHARE. THANK YOU IN ADVANCE.
Ramona Jar
Ramona Jar

Online marketing and SEO consultant with 20+ years of experience online. I help companies build lead-generating websites and improve their marketing results.

Articles: 1792